Sparebanken Vest IT

Vi søker utvikler til Vestlandets ledende utviklingsmiljø

Systemutvikler

I Sparebanken Vest har vi tatt et strategisk valg om å satse på intern, lokal utvikling. Hvorfor? Rett og slett fordi teknologi er en viktig del av vår kjernevirksomhet. Vi er 150 dyktige teknologer i dag, og vi skal bli flere.

Våre digitale ambisjoner har gitt resultater. Siden 2016 har vår mobilbank toppet ratingene i App Store og Google Play, og i 2019 ble vi kåret til å ha Norges beste digitale produktopplevelse.

 

Vil du være med og videreutvikle den beste kundeopplevelsen?

Team kundeflyt sin visjon er å lage enkle, effektive og sømløse verktøy som skaper flyt i brukernes hverdag og bidrar til å skape gode kundeopplevelser. Teamet har ansvar for å videreutvikle bankens CRM- og arbeidsflytsystemer og dette gjør vi i tett samarbeid med våre rådgivere og øvrige utviklingsteam.

Vi ser etter en utvikler som trives i et miljø hvor vi snakker om kundeverdi og forretningsverdi – ikke bare om koden som skal skrives.

 

Du liker å jobbe ut fra en problemstilling, ikke en løsning. Du liker å jobbe tverrfaglig, fordi du vet at dette gir det beste resultatet. Og ikke minst: Du liker både å lære av andre og å lære bort til andre. Du spiller de andre gode, både i teamet, avdelingen og banken.

Vi ser etter deg som motiveres av å utvikle et CRM-system som gjør oss gode på å løse kundeproblemer og som effektiviserer arbeidet i en travel hverdag. Til dette benytter vi:

  • Dynamics 365 (Sales, Customer Service, Marketing)
  • Power Platform
  • JavaScript/TypeScript
  • .NET Core
  • Azure Services
  • SQL

 

Vi ser etter deg som gjerne har noen års erfaring og er komfortabel med moderne full-stack utvikling. Du trenger ikke være ekspert på noe av dette, men det er ønskelig med relevant erfaring.

Del på:

Fylke:

Vestland,

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

10.08.2020

Arbeidssted:

Bergen

Kontaktpersoner:

Arild Wanvik

mob: +47 93402164

Hjemmeside:

http://www.spv.no

Adresse:

5011 Bergen

Tilbake til toppen